Kom en speel met ons!

De voordelen van de prostitutie
April 17, 2017
Gute Tipps, die Ihnen helfen, diesen Stress zu beseitigen: besserer Sex
November 13, 2018

Kom en speel met ons!

Sex-Positive World is een echte en groeiende gemeenschap van open-minded, levend en wakker mensen. Deze gemeenschap biedt een kans om te ontdekken, te leren en te groeien in een veilige, gezellige en consensuele omgeving. Wij zijn van mening dat seksuele energie een krachtig hulpmiddel voor transformatie, genezing, stollen relaties en opbouw van de gemeenschap kan worden, en we ontwikkelen die energie in leuke evenementen die in het algemeen vrij zijn of dragen een kleine prijs om de kosten te dekken.

Touch:

Wij hosten aanraking positief happening, van kleding-on snuggles, om huid op huid ontmoetingen, voor sensuele massage klassen.

Sensation:

De zintuigen zijn de poort naar de hersenen, dus we zijn van plan sensuele feesten, naakt yoga, dansfeesten, natuurgerichte uitstapjes, concerten en theater.


Sex:

We zijn van plan gebeurtenissen over heilige seksualiteit, swingende, fetisjen, BDSM, en goede oude vanille seksualiteit, plus toestaan ​​dat andere gelijkgestemde groepen om hun evenementen te plaatsen op onze pagina. SPB verwelkomt mensen van alle geslachten, oriëntaties en relationshipstyles (mono & non-mono) van de wettelijke leeftijd van instemming (met uitzondering van een aantal lezingen en educatieve evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn). Sex-Positief is niet alleen een Meetup groep, het is een echte gemeenschap. We willen actief, bewust leden die evenementen bij te wonen, plan of host evenementen, en brengt zo veel voor ons als wij brengen aan hen. We willen graag samen te spelen, omdat we elkaar vertrouwen. Om mee te doen, lees dan de onderstaande richtlijnen en zorgvuldig invullen van de vragen voor nieuwe leden. We lezen eigenlijk uw antwoorden zorgvuldig en kunnen toepassingen op basis van ontoereikende antwoorden dalen.

Wat is Sex-Positiviteit?

Sex-positiviteit is een sociale beweging en filosofie die alle consensus uitingen ten aanzien van seksualiteit als gezond, stimuleert seksueel genot en experimenten, legt de nadruk op informed consent en pleit voor seksuele voorlichting en risico-aware seks. Sex-positiviteit maakt geen moreel onderscheid tussen de verschillende soorten van seksuele expressie, geaardheid of identificatie met betrekking tot deze keuzes als aangelegenheden van persoonlijke voorkeur.

Wat doet uw groep doen?

Wij zijn een gemeenschap van gelijkgestemde mensen, en een non-profit onderwijs en advocacy groep. Met behulp van Meetup als een platform dat we sponsoren gebeurtenissen die de vorming van een sterke en goed geïnformeerde gemeenschap van sex-positieve mensen die elkaar steunen in hun streven bevorderen om rijker te leiden, voller, sexier, woont. Onze missie is om de wereld te verbeteren door te kiezen voor de leerstellingen van de Sex-Positive Movement. De meeste van onze evenementen vallen in ofwel de sociale of workshop categorieën; anderen zijn onder andere festivals, fondsenwervers en excursies. We leggen een sterke nadruk op community building.

Wat is een oriëntatie?

Binnen 90 dagen van deelname aan de groep, tenzij u speciale toestemming is gegeven door een organisator, voor het bijwonen van uw eerste evenement dat u nodig zal zijn om een ​​Sex-positieve oriëntatie te wonen. Deze full-avond van de activiteit introduceert onze ideeën en missie, legt uit hoe onze evenementen werken, en bevat een aantal leuke interactieve spelletjes. Deze plaats op de eerste zondag van de maand, soms vaker. Na oriëntatie, als u wordt verwelkomd in een groep, u kunt nog andere evenementen.

Comments are closed.