De voordelen van de prostitutie

Kom en speel met ons!
April 17, 2017

De voordelen van de prostitutie

De late nachtelijke uren, mensen die bekend staat als “Johns” en een lange geschiedenis zo ver terug als de oude wereld te trekken in een subcultuur gezien als verachtelijk en gevaarlijk. Prostitutie, genaamd oudste beroep ter wereld, heeft een vreselijke stigma die eraan verbonden zijn. Religie kan achten het immoreel en feministen kunnen noemen het vernederende en gebrek aan integriteit, maar de legalisatie heeft krachtige goed.

Voor één, zou het het geweld tegen prostituees te verminderen, meer voor de vrouwen. Ze zijn kwetsbaar voor geweld van hun klanten, pooiers en madams. Met prostitutie gelegaliseerd hun beroep zou ontsnappen aan de schaduwen van illegaliteit en toestaan ​​dat zijn werknemers aan de politie te bellen. Als er nog steeds illegaal is, zouden ze te bang om het even welke autoriteit en de verkrachting en moord tellen zou blijven stijgen bellen.

Legalisering zou sekswerkers gezonder te maken. De druk van de prostituees condooms afzien is een groot gevaar voor de gezondheid op mondiaal niveau. Als juridisch kan zijn werknemers regelmatig laten testen en de praktijk veiliger seks. Sekswerkers in Nevada moeten maandelijkse tests voor syfilis en HIV, en wekelijkse tests voor gonorroe en chlamydia te krijgen. Nevada vereist ook condooms voor alle seks in bordelen.

Prostitutie is misschien wel een misdaad zonder slachtoffers. Als beide partijen zijn instemmende volwassenen en de “slachtoffers” zijn de prostituees zelf, welke misdaad is daar? Als gelegaliseerd, kunnen vrouwen voelen zich bevoegd in plaats van beschadigd, en de handeling kan worden gezien als nuttig en verheffend.

Legale prostitutie kan een bron van belastinginkomsten zijn. Als juridisch, dan zou de staat en provinciale overheden aanzienlijke inkomsten te krijgen. Hoewel in Nevada bordelen niet staat belastingen te betalen, betalen ze significant belastingen naar de provincie waar zij zich bevinden.

Legalisatie kan ook rechtshandhaving middelen te besparen. Het onderzoek naar de beruchte John en voormalig gouverneur van New York, Eliot Spitzer is een geweldig voorbeeld van hoe duur het kan zijn om geavanceerde prostitutie te onderzoeken. Van aftappen tot het onderscheppen van e-mails, kunnen deze middelen worden besteed aan het vangen van terroristen in plaats van prostitutie.

Prostitutie is niet van plan weg op elk moment snel. Er zullen altijd eenzaam en kinky mannen op zoek naar seks en vrouwen klaar om te verhuren hun lichaam voor de juiste prijs. Prostitutie is een onderdeel van elke cultuur. We legaliseren en te reguleren handel dat is moreel controversieel – zoals tabak, alcohol, gokken, lap-dansen en pornografie. Ja, vrouwen kunnen worden gedwongen zich te prostitueren, maar we hen niet helpen door het maken van toestemming sex-werk een misdaad.

Comments are closed.